Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών
 
Η διαδικασία καθαρισμού και στεγνώματος των χαλιών πραγματοποιείται σε εσωτερικούς χώρους.

Οι ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας, επιτρέπουν το στέγνωμα των χαλιών με σύστημα ανακύκλωσης του αέρα και χωρίς έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία η οποία αλλοιώνει τα χρώματα και καταστρέφει, μακροχρόνια, τα χαλιά.

ΔΩΡΕΑΝ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
& ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΛΑΞΗ
σε χώρους με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας & υγρασίας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
2102822584
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ
Ταπητοκαθαριστήρια Υιοί Θ. Λαζίδη | Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών Μεταμόρφωση Αττική
Όλοι θέλουμε τα χαλιά μας όχι μόνο να φαίνονται, αλλά να είναι πραγματικά καθαρά, διότι όλη αυτήν η σκόνη που κατακάθεται, συσσωρεύται και την εισπνέουμε.
 
Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, τα ταπητοκαθαριστήρια "Υιοί Θ. Λαζίδη" που εδρεύουν στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην οδό Χλόης 59 & Κρυστάλλη 2 στη Μεταμόρφωση, σας προσφέρουν ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την περιποίηση και την φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας.
 
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τον άψογο καθαρισμό όλων των τύπων χαλιών και μοκετών εφαρμόζοντας διαφορετικές τεχνικές και μεθόδους καθαρισμού ανά περίπτωση. 
 
Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μας κάνουν τα χαλιά και τις μοκέτες σας να καθαρίζονται σε βάθος, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ανάλογα με το είδος, τα χρώματα, την ποιότητα κατασκευής και την πολυπλοκότητα της ύφανσης. Έτσι, ο σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός, που σας παρέχουμε, συμβάλλει όχι μόνο στη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά, το πιο σημαντικό, εξασφαλίζει την καλή υγιεινή του χώρου σας.
 
Για όλους τους καθαρισμούς χαλιών και μοκετών χρησιμοποιούμε οικολογικά απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Οι προηγμένες μέθοδοι και τα μέσα καθαρισμού μας απαλλάσσουν τα χαλιά και τις μοκέτες σας από σκόνη, γύρη, χνούδια και δύσκολους λεκέδες ενώ παράλληλα αναζωογονούν τα χρώματα και τα κάνουν να φαίνονται σαν καινούρια.
 

Απευθυνθείτε στα ταπητοκαθαριστήρια "Υιοί Θ. Λαζίδη" για τον σωστό καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας ώστε να απολαμβάνετε την αισθητική και τη ζεστασιά τους.