Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Καθαρισμός Κουβερτών & Παπλωμάτων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ & ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ
Ταπητοκαθαριστήρια Υιοί Θ. Λαζίδη | Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών Μεταμόρφωση Αττική
Τα παπλώματα και οι κουβέρτες, λόγω της υγρασίας που μπορεί να κρατήσουν, μπορούν να  αποτελέσουν έναν ιδανικό βιότοπο για σκόνη, ακάρεα και κοριούς.
 
Στα ταπητοκαθαριστήρια "Υιοί Θ. Λαζίδη" που εδρεύουν στην Αττική και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Χλόης 59  Κρυστάλλη 2 στη Μεταμόρφωση, μπορούμε να αναλάβουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό τον καθαρισμό και την απολύμανση κουβερτών και παπλωμάτων.
 
Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, επιτυγχάνουμε τέλεια αποτελέσματα σε παπλώματα πολυεστερικά ή πουπουλένια, αλλά και σε κουβέρτες κάθε τύπου, χαρίζοντας μία μοναδική αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής, για εσάς και την οικογένειά σας. Παράλληλα, φροντίζουμε για την απολύμανσή τους, ενώ το στέγνωμά τους γίνεται σε τελευταίας τεχνολογίας στεγνωτήρια.
 
Σε όλα τα παπλώματα και τις κουβέρτες που καθαρίζουμε χρησιμοποιούμε οικολογικά και αντιαλλεργικά προϊόντα, με σεβασμό στο περιβάλλον και, φυσικά, στους πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια. 
 
 
Στα ταπητοκαθαριστήρια μας, το κάθε είδος πλένεται ξεχωριστά σε ατομικά επαγγελματικά πλυντήρια, ενώ με την βοήθεια του ατμού πετυχαίνουμε την πλήρη αποστείρωση τους. Έτσι, οι κουβέρτες και τα παπλώματα σας αποκτούν αίσθηση μοναδικής φρεσκάδας, ενώ μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κοιμάστε σε συνθήκες απόλυτης υγιεινής, απαλλαγμένοι από ακάρεα, που αποτελούν μια από τις συνηθέστερες αιτίες αλλεργιών.

Απευθυνθείτε στο ταπητοκαθαριστήριο "Υιοί Θ. Λαζίδη" για τον σωστό καθαρισμό των κουβερτών και των παπλωμάτων σας
ώστε να απολαμβάνετε έναν υγιεινό και ξένοιαστο ύπνο.